Podjetje

Podjetje Stenko d.o.o., prvotno ustanovljeno kot Stenko Jože s.p. leta 1982, je začelo svojo pot z osnovno dejavnostjo- zbiranjem in čiščenjem odpadnih surovin. Začetki so bilo skromni, kjer so se posvečali ročnemu čiščenju PVC kolutov. Ti koluti so bili nato vrnjeni v obrate za ponovno uporabo. Uspeh in povpraševanje po čiščenju PVC ročk so podjetje vodili k obsežnemu odkupu teh ročk v hemodializnih centrih v nekdanji Jugoslaviji.

 

Leta 1992 se je podjetje preselilo v nove poslovne prostore v Industrijski obrtni coni Trzin, kjer smo razširili svojo dejavnost na čiščenje vinskih steklenic. To je zahtevalo znatno investicijo v nakup strojev za čiščenje, a se je ta poteza izkazala za ključno in še danes služi kot nepogrešljiv del storitvene ponudbe.

Leta 1998 smo prenehali s čiščenjem PVC ročk in začeli proizvajati svoje izdelke, med njimi so bile pločevinke. Kasneje smo se odločili za širitev na grosistično prodajo steklene embalaže, kjer smo postali prvi ponudniki s tako obsežnim izborom steklene embalaže.

Da bi še bolje zadostili zahtevam kupcev po celoviti ponudbi, smo leta 2010 odprli tudi maloprodajno trgovino z izdelki iz stekla in ostale embalaže. Danes, z 20 zaposlenimi, podjetje Stenko d.o.o. s svojimi 41 leti izkušenj na trgu ostaja vodilno in priznano podjetje. Naša zgodba je zgodba o vztajnosti, inovacijah in prilagajanju trgu.

Moje povpraševanje

Vaša košarica je trenutno prazna.