Piškotki

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Piškotki so datoteke, ki se začasno shranijo na vaš računalnik ob obisku spletnega portala. Uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših storitev. Piškotke uporabljamo za zagotavljanje pravilnega delovanja spletnega portala za analize obiskanosti spletne strani in podstrani. Uporabljanje naše spletne strani je s piškotki bolj učinkovito, hitreje in le tako vam lahko omogočimo uporabo vseh funkcij, ki jih ponujamo. V kolikor se ne strinjate z uporabo piškotkov, morda nekatere stvari ne bodo delovale pravilno. Piškotke lahko pozneje vedno izbrišete iz svojega brskalnika.

Vrste piškotkov

  • Obvezni piškotki: Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in omogočajo osnovne funkcionalnosti, kot so navigacija po straneh, dostop do varnih področij spletnega mesta in shranjevanje nastavitev jezika.

  • Analitični piškotki: Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletnega mesta, na primer število obiskovalcev, najbolj obiskane strani in način interakcije uporabnikov z spletnim mestom. Te informacije se uporabljajo za izboljšanje uporabniške izkušnje in optimizacijo spletnega mesta.

  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo spletnemu mestu, da si zapomni izbrane možnosti in nastavitve uporabnika, na primer uporabniško ime, jezikovne preference ali regijo. S tem se omogoča personalizacija uporabniške izkušnje.

  • Oglasni piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za prikazovanje ciljanih oglasov, ki so prilagojeni interesom uporabnika. Zbirajo informacije o uporabnikovem brskanju in nakupovalnih navadah ter jih delijo s tretjimi strankami, kot so oglaševalci.

Prednosti piškotkov

Ob uporabi iste naprave in brskalnika so piškotki nadvse uporabni, saj si lahko na primer zapomnijo vaše nastavitve, pomagajo nam spremljati, kako uporabljate naše strani in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam. Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Spodaj so navedeni glavni piškotki, ki se uporabljajo na naši spletni strani.

Vir piškotka Piškotek Čas piškotka Namen
Drupal DRUPAL_UID
dhtml_menu
has_js
Ob zaprtju brskalnika Ti piškotki omogočajo vse funkcije, ki jih ponuja naš sistem za upravljanje vsebin Drupal.

Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje glede na brskalnik, ki ga uporabljate. Če želite izvedeti, kako to storite z določenim brskalnikom, lahko uporabite funkcijo pomoči v brskalniku ali pa obiščete http://www.aboutcookies.org, ki korak za korakom pojasni, kako upravljati ali izbrisati piškotke v večini brskalnikov.

Moje povpraševanje

Vaša košarica je trenutno prazna.